© Baykuş Haber

Sinanpaşa Kınık İlkokulu birinci oldu

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" temalı beceri temelli bilgi yarışmasında, Sinanpaşa Kınık İlkokulu birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu heyecan verici yarışmanın açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de katıldı. Merkez ilçe ve 17 ilçede birinci olan okulların katıldığı il geneli "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" temalı beceri odaklı bilgi yarışması, Kamil Miras Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

17 ilçe ve merkez ilçede dereceye giren 18 okul takımı, il birinciliği için büyük bir rekabet içerisine girdi. Yarışmanın sonunda Sinanpaşa Kınık İlkokulu birinci, Dinar Göçerli İlkokulu ikinci, Çay Maltepe İlkokulu ise üçüncü sırayı elde etti.

Program, dereceye giren okullara ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Sinanpaşa Kınık İlkokulu'nun bu başarısı, öğrencilerin becerilerini sergileme ve eğlenceli bir yarışma deneyimi yaşama fırsatını yakaladıkları bu etkinliği daha da anlamlı kıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER