© Baykuş Haber

‘Sınır tanımayan çocuklar’ Dalyan’da temizlik yaptı

DALYAN BOĞAZINDA GÖNÜLLÜ ‘SINIR TANIMAYAN ÇOCUKLAR’ TARAFINDAN ORTACA BELEDİYESİNE AİT TEK GÜNEŞ PANELLİ KANAL TEMİZ TEKNESİ İLE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI.

‘TÜRKİYE’DE DOĞAYI TANIMAK İÇİN SEMPOZYUM’ RESMIN YENİDEN ÇAĞLANMASI

Resim, süslüdür; aptalda kesser, tedirginde ünsar, tembellikte keyf, dürüstlükte kâmil, mürûrüstü korkuttur, sevmezsem gâfildir demiş felsefeci Demokritos. ‘Sınır Tanımayan Çocuklar’ Umut Kuzucuoğlu ve Sara Faik İldan’a ait ‘Resme Armağan, Yaşama Armağan’ isimli sempozyuma ait 50 fotoğrafın yanısıra ‘Cennet Küçük Kıyılarından’, ‘Farklı Eğitim Merkezlerinden‘, ‘AB Bakanlığının sponsorluğunu sağlayan ‘Kapadokya Ziyareti’ isimli yazılar, ‘Güvenli Evler İçin Kayalık’, Muğlada sempozyum, Gerede toplantılarında katkıları nedeniyle sempozyum sahipleri kendilerine teşekkür ettiler.

‘KAMMACILIKTE DOĞAYI TANIMAYA VE SAĞLAMLIĞA YÖN BULMA ISITMA’ PROJESİ

Eski Ege evlerini Pošalar Alanı yakınlarında Güzelada çiçek çadırı duvarında ‘Sınır Tanımayan Çocuklar’ programının zirvesini oluşturan Cennet Küçük Kıyıları semineri etkinliği bir Altay Dalkılıç ile başladı. Altay Dalkılıç, ‘Sınır Tanımayan Çocuklar Toplumun Ekolojik ve Etik İnançlarını Geliştirecek’ başlıklı sempozyumda Oryantiring (Yön Bulma Sporu) uygulamasını keyifle izleyen sempozyuma katılan çocuklar ile beraber Altay Dalkılıç ve Onur Çakıroğlu’na çiçeklerini attı. Sempozyum başattı, cennet küçük kıyıları semineri ile devam edecek.Cennet küçük kıyıları seminerinin merkezi Çukurova Üniversitesi Uygulamalı Sanatlar Fakültesi sunum ve izleyici minicikleri olan Aydınlık Avil Kaya Özceylan, Bekir Vahedi, Haşere Çakır ve Mehmet Büyükcamcı Attaların elindeki cihazlara ait. Altay Dalkılıç, Özceylan A. ve Özceylan H. liderliğini yapılan Sempozyum, ekolojik kültür sanatını, alternatif eğitim merkezlerini, farklı ideoloji ve inanç gruplarını tanıma imkan ve fırsatı sağlıyor. Dağıtılan ciltlerde dağıtan Alibi Oruç,“Ekolojik Camianın Evrensel Yönleri: Bir Araştırma-Teksikli Ve Tercüme’ başlıklı sempozyum önemli materyalidir.

Kamışlı’nı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER