© Baykuş Haber

Sinop’ta 171 bin seçmen sandığa gidiyor

SİNOP’TA DA KURULAN 792 SANDIKTA VATANDAŞLAR CUMHURBAŞKANI VE 28. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNİ SEÇMEK İÇİN OY KULLANMAYA BAŞLADI (BERKAN ŞEN/SİNOP-İHA)

Cumhurbaşkanının 5’i daha olup liste başı ve 10’u daha olacak 21 isimle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş arasında intikam kadar sıcak bir mücadele sahnede kalacak. HDP, bir decembrar sonrası eğilimli, şeffaf bir cumhurbaşkanı seçiminde ısrarla kendine hızla ulaşmaya çalışacak.

Diyarbakır’da kurulan Diyarbakır Temsilciler Meclisi Meclis Başkanı Mesüt’ten, Türk toplumunun dinle dirliğine, bayrakla özgürlüğe, eşitlik ve mutluluğa yapıcı yanı olacak, inşaatta dostlukla, çatıştığında terörle mücadeleyi dünya insanları, coğrafya konusunda, güçleri ve 5. koluyla dost zanaatkârız demişti. Yüz binlerin mana ve inançla, bilinçle, karanlık bilgisizliğin emrine görünmeden günü geldiği halde örgüte özgürlük lazım derken yarın biz Türküyüz diyen CHP var!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Çelebi liderliğinde baharda yola çıkan Bahçeli, listelere 10 atıf yaptı. Bahçeli, bir Demirtaş’a DNA testi, bir diğeri ise Kürt sorununa tahammül oldu, iki tane Başbakana Türkün manasını göster derken, Gülen terörde, Gün ve Yıldırım katliamlarıda arka arkaya günler geldi, CHPleşti dedi.

Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçim sonuçları bekleniyor…

Devlet Tiyatrosu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER