© Baykuş Haber

Sinopta Cephe Sağlıklaştırma Projesi

AK PARTİ SİNOP MİLLETVEKİLİ DR. NAZIM MAVİŞ, SİNOP ATATÜRK CADDESİNDEKİ CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİNİN SİNOP’A YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRACAĞINI SÖYLEDİ.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen Cephe Sağlıklaştırma Projesi'nin şehre yeni bir çehre kazandıracağını ifade etti. Sinop'un zengin tarihini, kültürünü ve medeniyetini yeniden yüzeye çıkaran Kent Meydanı Projesi'nin ardından, şimdi de Atatürk Caddesi'ndeki cephe düzenleme çalışmaları başladı. Bu çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Kent Meydanı Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan yapıların inşa edildiğini ve tarihi Sinop Kalesi'nin ihtişamlı bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Maviş ayrıca, Atatürk Caddesi'nde bulunan binaların meydanın estetiğine uygun hale getirilmesi için dış cephe iyileştirme çalışmalarının başladığını söyledi. Bu çalışmaların tamamlandığında, Atatürk Caddesi'nin, Sinop'un zengin tarihine, kültürüne ve medeniyetine daha iyi uyum sağlayan bir görünüm kazanacağını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER