© Baykuş Haber

Sinop’ta denizde kaybolan Ahmet’in bir hafta sonra cansız bedenine ulaşıldı

Esra AKSU/ SİNOP, (DHA)- SİNOP’ta geçen perşembe günü serinlemek için girdiği denizde kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar’ın cansız bedenine bugün ulaşıldı. 

Sinop'ta geçen perşembe günü yaşanan üzücü olayın ardından kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar'ın cansız bedenine bugün ulaşıldı. İstanbul'dan Sinop'a tatile gelen Bekir Mar ve oğlu Ahmet Yusuf Mar, 7 Eylül perşembe günü Akliman Sahili'nde piknik yaparken denize girmişlerdi. Ancak denizde kaybolmuşlardı. Baba Bekir Mar kurtarılırken, Ahmet Yusuf Mar'ı arama çalışmaları başlatılmıştı. Bu süreçte Sahil Güvenlik Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü dalgıçları ve Sinop Belediyesi cankurtaran ekibi koordineli bir şekilde çalıştılar.

Ahmet Yusuf Mar'ın cansız bedeni, bugün Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinin açıklarında bulundu. Cenaze, sahil güvenlik botuyla Akliman'daki iskeleye taşındı. Burada cenaze arabasına konulan Ahmet Yusuf Mar'ın cansız bedeni, otopsi için Sinop Atatürk Devlet Hastanesine gönderildi. Bu acı olayın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER