© Baykuş Haber

Şırnak Üniversitesi BESYO özel yetenek sınavı yapıldı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU (BESYO) TARAFINDAN ÖZEL YETENEK SINAVI” KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILDI. SINAVI ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. ABDURRAHİM ALKIŞ’TA İZLEDİ.

Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), özel yetenek sınavını kapalı spor salonunda başarıyla gerçekleştirdi. Sınavı, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış da yakından takip etti.

Şırnak Üniversitesi BESYO tarafından düzenlenen özel yetenek sınavı, kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Sınav, öğrencilerin yeteneklerini sergilemek ve BESYO'ya kabul edilmek için büyük bir çaba sarf ettikleri önemli bir etkinlikti.

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, sınavın düzenlendiği mekanda öğrencilere hitap etti. Alkış, "Üniversitemiz, Türkiye'nin en güzel kampüslerinden birine sahiptir ve defalarca bu güzelliği tescillemiştir. Hem kampüsümüz hem de akademik kadromuz ile üniversitemiz seçkin bir eğitim kurumudur. Sizleri üniversitemizde görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim. Hepinize başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER