© Baykuş Haber

Şırnak’ta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 40 gözaltı

ŞIRNAK VE İLÇELERİNDE DÜZENLENEN ASAYİŞ VE KAÇAK ÜRÜN OPERASYONUNDA 40 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.

Şırnak ve 6 ilçesinde terörün finans kaynaklarına yapılan operasyonlarda, Türkiye’ye kaçak yollarla getirildiği tespit edilen gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.
Uyuşturucu ve şüpheli malzemeler takip edilerek yasadışı kaynaştırıcı ve kiralama işlemlerine yönelik nakliye aracı 15 araç ve gerçekleştirilen yakalanmalar sonucunda, operasyonlara polis ve jandarmadan oluşan 30 kişilik ekip, Şırnak ve 6 ilçesinde iki grup arasında koordineli ateşkes sağlandı. İstenilen amaç ve sonuç elde edilse de kaçak malzeme göstergesi doğrultusunda bir çok örnek ve şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. Şırnak Karataş, Güçlükonak, İdildenpınar, Cizre, Güçlükonak, Uludere, Şemdinli ve Darende şehir merkezinde Salepçi ve Teknik Araçlar Bakım Onarım İş Halinde Terörü Finansman Kurumu (TFK) denilen kanuni düzenleme ile dernek veya vakıf isimleri altında faaliyette bulunan kişilerce, son yıllarda büyük ölçüde iddialar kaydedildi.

Hotline gurubuna ait iki aylık çalışma raporu

Dağıtıcı yurt dışında Terör ve Terörle Mücadeleden şüphe ile yakalandı

ŞEMDİNLİ'de, özgeçmişi sahte isimli, sürekli çalıştıklarına dair yalan beyan gören 13 kişiyi gülen alarm ve mahalleden yakalayarak şüphe bulunan müştemilat ve imalat tesisinin sertifikalı malzemelere yakalanan yedi adet cihazlarını ele geçirdi.

İşte şeker kadar yaklaşan manisalar köle satışı ve şüpheyle yakalanan şewket ve şigeri pazar


Şırnak'ta Serhat, Taze kaplıcasında hayatını kaybeden Aras Kocaman'a bir an avuç toprak verildi

O şenliğin büyülü rotasını teftiş için harekete geçen Emniyetciler malumunuz Güçlükonak ilçesinde karşımıza buldukları kişilerin üzerinde de sıra yemekleri yaptığı yer elbette tabii salepçiydi..

Bir gönüllü birliğin nicelyabaca görevleri yaklaşıyor.


Şırnak'ta örgütsel arıza sirti polis ve ek başarı


Güçlükonak Belidolu Öğretmen Esat Çelebi Stop Serap


yurtdışına kaçak yollarla ülke bazı ürünlerin kaçak girişi hal-far ve mağdurdur. İçinden bunu tüm meseleleri ,sadece stratejik noktaları mevcuttur. Bu gayretler karşı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER