© Baykuş Haber

Şırnakta asayiş ve kaçakçılık operasyonu: 65 gözaltı

ŞIRNAK VE 6 İLÇESİNDE YAPILAN OPERASYONLARDA, TÜRKİYE’YE KAÇAK YOLLARLA GETİRİLDİĞİ TESPİT EDİLEN MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA, 65 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM YAPILDI.

Şırnak ve altı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, Türkiye'ye kaçak yollarla sokulduğu belirlenen çeşitli malzemeler ele geçirildi. Bu operasyonlar kapsamında toplamda 65 şüpheli hakkında adli işlem uygulandı.

Şırnak'ta, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör finans kaynaklarına yönelik operasyonlar düzenlendi. Bu operasyonlar sırasında uyuşturucu maddeler ve gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi. Şırnak ve Habur Sınır Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonlarda, 2,64 gram metamfetamin, 4,06 gram eroin, 2 bin 50 paket sigara, 96 adet elektronik sigara, 75 adet puro, 17 adet tabanca namlusu ve 5 adet cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda, 40 kişi kaçakçılık suçundan, 23 kişi asayiş suçundan, 1 kişi kayıp şahıs olarak, 1 kişi ise terör suçundan olmak üzere toplamda 65 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyonlarla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER