© Baykuş Haber

Şişlide akaryakıt istasyonu çalışanına öldüresiye dayak kamerada

HASTANEYE KALDIRILAN VE DARP RAPORU ALAN ALİ KEMAL ŞİMŞEK'İN ŞİKAYETÇİ OLMAMASI ÜZERİNE SALDIRGANLARIN SERBEST BIRAKILDIĞI ÖĞRENİLDİ.

Şişli'de bir akaryakıt istasyonunda gerçekleşen olayda, iki kişi, istasyonda çalışan genç bir adama saldırdı. Genç, öldüresiye dövüldü, ancak bekçiler ve diğer çalışanlar müdahale ederek onu kurtardı. Olay, güvenlik kameralarına yansırken, saldırıya uğrayan genç şikayetçi olmadı.

Olay, dün saat 03.00 sıralarında Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyonda çalışan 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, markete doğru yürürken, istasyonda bekleyen iki kişi yanına yaklaştı. İddiaya göre, bu kişiler, Şimşek'in kendilerine hakaret ettiğini iddia ederek ona saldırdı. Genç, koşarak kaçmaya çalışırken saldırganlar peşinden gitti.

Ali Kemal Şimşek, kendini savunmak için akaryakıt pompasının yanında bulunan bir fırçayı eline aldı. Ancak bir saldırgan, onun boynundan tutarak yere fırlattı. Olayı gören diğer çalışanlar, arkadaşlarının yardımına koşarak kavgayı ayırmaya çalıştı. Bir çalışan, Şimşek'i yere atan saldırganı engellemeye çalışırken, diğer saldırgan da yerdeki genci yumrukladı. İki saldırgan, Ali Kemal Şimşek'i öldüresiye dövdü, ve kısa süreli bayılttı.

İstasyonda bulunan iki bekçi, olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Saldırganlar, baygın halde yerde yatan gence saldırmaya devam etti. Bekçiler ve istasyon çalışanları, saldırganları zorlukla kontrol altına aldı ve gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Ali Kemal Şimşek, hastaneye kaldırıldı ve darp raporu aldı. Ancak genç, saldırganlardan şikayetçi olmadı, bu nedenle saldırganlar serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER