© Baykuş Haber

Sivasspor ligdeki 8. beraberliğini aldı

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 38. HAFTASINDA KAYSERİSPOR İLE KARŞILAŞAN DG SİVASSPOR, BU SEZONKİ 8’İNCİ BERABERLİĞİNİ ELDE ETTİ.

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında DG Sivasspor, Kayserispor ile karşı karşıya geldi ve bu sezonki 8. beraberliğini elde etti.

Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig'deki 36. maçlarına çıktı ve mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldılar. Bu sonuçla birlikte Sivasspor, bu sezon toplamda 8 beraberlik elde etmiş oldu. Yiğidolar, geride kalan karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 17 mağlubiyet aldı.

Sivasspor, sezonun ilk haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalmış, ikinci haftada ise deplasmanda Adana Demirspor'a 3-0 mağlup olmuştu. Üçüncü haftada Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan takım, dördüncü haftada Beşiktaş'a 3-1 yenilmişti. Kırmızı-beyazlı ekip, beşinci haftada ise Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldı ve altıncı haftada İstanbulspor ile 1-1 berabere tamamladı. On dördüncü haftada Ümraniyespor ile 2-2 berabere kalan Yiğido, on yedinci haftada da Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlılar, yirmi sekizinci haftada ise Başakşehir ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmışlardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER