© Baykuş Haber

Sivassporda Emrah Başsan ilk idmanına çıktı

DG SİVASSPOR, 2022-2023 SEZONU ÖNCESİ ÇALIŞMALARINI BUGÜN YAPTIĞI ÇİFT ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ. KIRMIZI-BEYAZLILARIN YENİ TRANSFERİ EMRAH BAŞSAN İSE TAKIMLA BERABER İLK İDMANINA ÇIKTI.

DG Sivasspor, yeni sezon öncesi çalışmalarına yoğun tempoyla devam ediyor. Bugün, kampın üçüncü gününde çift antrenmanla sahaya çıkan kırmızı-beyazlı ekip, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Servet Çetin ve ekibinin gözetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanı 1 saat 30 dakika boyunca devam etti. İdmanın başlangıcında ısınma hareketleri yer aldı, ardından 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmalarıyla tempoyu yükseltildi. Daha sonra geniş alan pas çalışmalarıyla oyun pratiği kazanıldı, idmanın son bölümünde ise yarım sahada çift kale maç yapıldı.

Kırmızı-beyazlıların yeni transferi Emrah Başsan da takımın bir parçası olarak ilk idmanına katıldı. Başsan, antrenman öncesinde takım arkadaşları tarafından tebrik edildi ve çalışmalara aktif olarak katıldı.

DG Sivasspor, yarın yapılacak olan antrenmanla yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam edecek. Takım, yeni sezonun başlamasına kadar performansını artırmak için çalışmalarını sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER