© Baykuş Haber

Sivassporda Mecnun Otyakmaz tekrar aday oluyor!

DG SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA YAPILACAK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULDA BAŞKANLIĞA ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI. ALINAN BİLGİYE GÖRE OTYAKMAZ’IN KARARINI DEĞİŞTİRDİĞİNİ VE YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAY OLACAĞI ÖĞRENİLDİ.

DG Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, yakın tarihlerde yapılacak olan olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağına dair bir açıklama yapmıştı. Ancak son gelişmelere göre Otyakmaz'ın bu kararını değiştirdiği ve yeniden başkanlık için aday olacağı öğrenildi.

Sivasspor camiasında büyük bir sürpriz yaratan bu gelişme, kulüp içinde hareketli saatleri beraberinde getirdi. Otyakmaz'ın, Konyaspor maçının ardından başkanlık görevini bırakacağını açıklamasının ardından, kısa bir süre içinde bu kararını gözden geçirdiği ve tekrar başkanlık için aday olmayı düşündüğü öğrenildi.

Mecnun Otyakmaz'ın resmi açıklamasının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Bu gelişmelerin ardından Sivaslı iş insanı Sabri Çevik'in başkanlık için aday olacağı yönünde çıkan haberler de kulüp gündemini meşgul etmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER