© Baykuş Haber

Sivassporun yeni formasını taraftarlar seçti

SİVASSPOR'UN 2023-2024 SEZONUNDA GİYECEĞİ ALTERNATİF FORMA, TARAFTARLARIN OYLARIYLA SEÇİLDİ.

DG Sivasspor'un 2023-2024 sezonundaki alternatif forması, taraftarların katılımıyla belirlendi. Tarihi Gök Medrese'nin içinde yer alan Eyvan Duvarı'ndaki çini desenli forma tasarımı, taraftarlar arasında en fazla oyu alarak Sivasspor'un yeni sezon alternatif forması olarak seçildi.

"Yeni Sezon Alternatif Formamızı Sen Tasarla" sloganıyla başlatılan yarışmaya 140 tasarım katıldı. Bu tasarımlar, TFF standartlarına uygunluk ve uygulanabilirlik açısından ön elemeye tabi tutuldu. Ardından 4 forma tasarımı taraftarların oylarına sunuldu.

6 gün boyunca devam eden ankette toplamda 6,418 taraftar oy kullanırken, 1 numaralı forma tasarımı 817 oy, 2 numaralı forma tasarımı 2,510 oy, 3 numaralı forma tasarımı 476 oy alırken, 4 numaralı forma tasarımı ise 2,615 oy aldı. En çok oy alan 4 numaralı forma tasarımı, yeni sezonda Sivasspor'un alternatif forması olarak kullanılacak.

Bu forma tasarımı, tarihi Gök Medrese'nin içindeki Eyvan Duvarı'ndaki çini deseniyle öne çıkarak taraftarların beğenisini kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER