© Baykuş Haber

Sivasta minik öğrenciler sergi açtı

SİVAS’TA MİNİK ÖĞRENCİLER SERGİ AÇTI

Sivas Şeyh Şamil İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, HEDEF Projesi'nin yıl boyunca hayata geçirdikleri eğitim materyallerini sergileyerek büyük bir başarıya imza attı. Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen bu proje, hem öğrencilere eğitici bir deneyim sunuyor hem de geri dönüşüm ve matematik alanlarında farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Anasınıfı öğretmenleri Leyla Aydın Uzun, Burcu Korkmaz, Döndü Gül Gökçe ve Selma Saraçoğlu, öğrencileriyle birlikte titizlikle hazırladıkları sergiyi İl Milli Eğitim Müdürü Aslan ve Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli ile paylaştı. Sergideki eğitim materyalleri, öğrencilerin öğrenmelerini eğlenceli ve etkili bir şekilde desteklemeyi amaçlıyor.

Aslan, öğrencilerle birlikte sergiyi gezerken, geri dönüşümün ve matematik öğreniminin çocuklar için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Sıfır Atık Projesi'nin bir parçası olarak atık malzemelerin geri dönüştürülmesi ve Matematik Seferberliği sayesinde öğrencilere daha etkili öğrenme fırsatları sunulduğunu belirtti.

Ayrıca, bu projeye katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, eğitimdeki bu önemli adıma destek verdi. Aslan, daha sonra okulda görev yapan diğer öğretmenlerle HEDEF Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmaları değerlendirdi ve projenin başarıyla sürdürülmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Son olarak, okulun yılsonu etkinliğine katılan velilerle de keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER