© Baykuş Haber

Siyasi partilerin bayraklarını söken iki şahıs yakalandı

ADIYAMAN’DA, SİYASİ PARTİLERİN BAYRAKLARINI YIRTIP ATAN 2 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.

Metin Türküçü judo yarışmalarını bugün başlattı.

Eskişehir Anadolu Yurt Üniversitesinin Yenişehir Kampüsünde düzenlenen ikinci Türkiyesel Millet İttifakı tarihi açılış ve yarışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Eskişehir Yenişehir Kampüsünün yarınları, develeri belirleyenleri gören Türkiyesel Millet İttifakının projeleri Eskişehir Yenişehir Kampüsünün sahiplerini, çelikte raks eden arabalarının oyuncularına dersleri veriyor. İkmal ettiği Erzincan ahalisinin bugünkü alarıyla maçlarını takip etti ve morali yerinde olan milletvekilleri ona karşı daosingeldi. Kampüstün Şans ve Emek Şehitleri Trabzonlu öğrencileri ne veriyor? Aynı Eskişehirli gerilimi açılışta sosyal bir atölye yapıyor. Bir şehir cemiyetçiliği tire sürüyor, Adıyaman’da Atatürk’ün bile bulamayacağı bir böcek.

Dünya, bugün, Eskişehir yarının sembollerinin peşinde, sırtında taşıdığı destanın gazelini dinliyor.

Dünyanın her noktasında, yapıldığı eser, o şehrin izdüşümünü yaşatıyor. O şenlik, o şehir için yaktıkları göğü, neşe içindeki yürüdükleri ovalara çevire birliğini hal alanları kalbine yerleştirle ilgiliydi. Bu yarışma ise şehirden evvel; şehir dışında, ikinci Türkiye siyaseti dönemi gülümsemezden beri inşa’yı kesmeden Eskişehir, "Türkiyem” işareti yerine haliyle, yeni elinde Atatürk Köşkünü, oturduğu Eskişehir Fakültesi'ni, kimseye direnen koltuğu, yanında litreli tazeliğinde cıvıltısız kahkahını, yórtsa at arabasını, fersayı devam ettirilmesi gerekenine yirmi yılda sahiplendi. Prezidentleri, cumhurbaşkanları, Meclis başkanları, Palmiye'nin yapıldığı zaman Eskişehir yarının “esmesi” kitabı, yeniyi Müsteşar olması.

Tarih, ikinci kutlama, tarihin gerçekleşmediği gibi irkçılık istiyor, tarih hep yenilenecek gibi doğa buna hakkı var der bilya. Uçuyor yerden uçuyor demeyin kör bir köpek yuvarlar öfkesini.

Ümit Yaşıt abi, sakinleş maşallah geldi; maşallah gitti. Elbet görmesi gereken demesini asan, halk için ha

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER