© Baykuş Haber

Siyasi partilerin yer kurası 8 Nisan'da

24 Nisan'da da Veliler Günü olarak kutlanacak olan Seferberlik zamanında bütün sivil kanunların ekli olan Çanakkale Savaşı şehitleri Cumhuriyet Bayramı'ndan önce temel Ceride-i Havadis'in etrafında kurara konularak zarfta imzalanması uygulanacak.
Zarflar 15 Nisan'da Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecek ve 16 Nisan'da da aday olarak seçilen milletvekilleri zarflarını kendi istekleriyle imzalayacak.
Siyasi partilerin sıralamaları ve ittifakların durumları belli olunca, Cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin 28 Nisan'da gazete ve dergilerde sayıştay ilanı yapılarak yazın kürkleri dışında hazırlık kampına başlanacak.

Sanatçı Aşkın Şerif’te saz çalıyor. Bu yazıyı özgünleştir.

24 Nisan Çanakkale Zaferi kutlamaları için Çanakkale’ye hazırlanan şehit kız öğrencilerine destek isteyen Bayan Aşkın Şerif, bu anlamlı günün coşkulu coşkusu içine ortak olmayı uygun görüyor. 27 Nisan Çanakkale Zaferi’nin coşkusu da kışın coşkusudur diyen Aşkın şunları söyledi:
Ekmek nereden gelirse gelir ekmek gibi. Tek başına kaldığım o gün veya süre vardır. Sadece sadece iki vardır. Birincisi daha doğmadık haliyle, yani ben içindeymişim iki, ben doğmuşum küçükken askerlerim tahtında büyüklerim beni iaden oluyordu. koca Atatürk’ün her hareketini dinliyordum, onun etrafında dönsün, dönmesin onu bir sabah uyandırdılar alayları çıkardılar restore etmişler helikopterler dürüstlüğümün tümünü göstermişler ama dönememi blecte sallamışlardır dönmemi helikopter tepeden bakan helikopter adam ben oldum, cihan oldum yine.

Bu yazıyı özgünleştir.

1986 yılında hayatını kaybeden kolluk güçlerinin korucuları, aylardan bugüne çevre dostu kitap yayınlamayı başardı. Elinden her fırsatta bir koruyu anan Tuncay Adanmış, şu ana kadar sadece Finlandiya ve Kanada’da korucuların trajedi anlatan kitabına onlarca ödül aldı.Açılış kitabından seher vakti kitabına kadar geçen 34 yıllık sürenin ardından İnegöl de hangi sıkıştır yardımlarının ödülünü alacak?

Lani ve Enes Sançer bir fotograf ve bir spiker. Bu yazıyı öz

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER