© Baykuş Haber

Söğütlü minik futbol yeteneği Almanyaya gidiyor

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNDE YAŞAYAN 12 YAŞINDAKİ FUTBOLCU ERAY ÇAYLAN, DENENMEK ÜZERE BUNDESLİGA 2. LİG TAKIMLARDAN LİG LİDERİ HAMBURG KULÜBÜ'NE DAVET EDİLDİ.

Bilecik'in Söğüt ilçesinin gururu olan 12 yaşındaki futbolcu Eray Çaylan, futbol kariyerinde büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Hamburg Kulübü'nden gelen davet, Eray'ın hayatını değiştirecek bir fırsat sunuyor.

Eray Çaylan, yaz tatili için ailesiyle memleketine geldiğinde Hamburg Futbol Okulları seçmeleri hakkında bilgi aldı. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Eray, babasına hemen durumu anlattı. Babası, kışın çalıştığı Kazakistan'ın Çimkent kentindeki F.C Tarlan takımında oynayan Eray'ı destekledi ve Hamburg Futbol Okulları'nın seçmelerine katılmasına izin verdi.

Başarılı futbolcu, Bursa'daki 2. bölge seçmelerine katıldıktan sonra Türkiye seçmelerinin yapıldığı Yalova'ya gönderildi. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eray Çaylan, 100 kişi arasından seçilerek Almanya'ya davet edildi.

Heyecanlı bir sürecin başlangıcında olduğunu söyleyen Eray, deneme sürecini en iyi şekilde geçirip Almanya'da futbol kariyerine devam etmeyi hedeflediğini ifade etti. Bu önemli davet, genç yetenek Eray Çaylan'ın geleceği için büyük bir fırsat sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER