© Baykuş Haber

Sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi

ÇAĞFEN KOLEJİ KURUCU TEMSİLCİSİ SERKAN CAN ZENGİN, "BU PROJENİN BAŞARISI TOPLUMUN BİRLİKTE HAREKET EDEBİLMESİNDEN GELİYOR” DEDİ.

Çağfen Koleji Okul Aile Birliği ve öğrencileri, sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik Mutlu Patiler ile iş birliği yaparak yeni bir sosyal sorumluluk projesine başladılar. Bu özel projede Çağfenli öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri, Mutlu Patiler uygulamasını kullanarak reklam izleyerek kazandıkları puanları, uygulama içindeki Çağfen Koleji kumbarasına aktardılar. Bu biriken puanlar sayesinde Çağfen Koleji, 8 bin 800 lira değerinde 300 kilogram mama alarak Eskişehir çöplüğünde yaşayan 600 köpeği besleme fırsatı buldu ve sokak hayvanlarına umut oldu.

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin, bu projenin sokak hayvanlarına yardım eli uzatmayı amaçladığını vurgulayarak, projede önemli bir rolü olan Mutlu Patiler ve kurucusu Rabia Öztürk'e teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Türkiye genelinde hayvanseverlerin reklam izleyerek kazandıkları puanlar aracılığıyla binlerce sokak hayvanının beslenmesine, aşı olmasına ve veterinere götürülmesine katkı sağlayabilmesinin önemine dikkat çekti. Bu projenin başarısının toplumun birlikte hareket ederek büyük işler başarabileceğini bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER