© Baykuş Haber

Sokak ortasında dayak yedi, polis gelince şikayetçi olmadı

İZMİR'İN BORNOVA İLÇESİNDE BİR KADIN, ERKEK ARKADAŞI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN KİŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA DARBEDİLDİ. O ANLAR BİR VATANDAŞ TARAFINDAN CEP TELFONU KAMERSI İLE GÖRÜNTÜLENİRKEN, SANİYELER SONRA OLAY YERİNE GELEN POLİSİ KARŞISINDA GÖREN KADIN, DAYAK YEDİĞİ KİŞİDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI.

Bornova ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen talihsiz olayda, bir kadın sokak ortasında iddia edilen erkek arkadaşı tarafından şiddete uğradı. Barbaros Caddesi Burak Reis Caddesi'nde yaşanan bu üzücü olay, çevre sakinlerinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülere yansıdı.

Sevgili oldukları öne sürülen çift, kaldırımda başlayan tartışmayı bir süre sonra fiziksel şiddete dönüştürdü. Olayı duyan çevre sakinleri hemen polise haber verdi ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Ancak polis geldiğinde kadının şiddeti uygulayan erkek arkadaşından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Talihsiz olay, bir vatandaşın balkonundan dışarıya çıkarak cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerle belgelendi. Görüntülerde, erkek şahsın kadına bağırdığı ve ona fiziksel saldırıda bulunduğu, ardından polisin müdahale ettiği anlar açıkça görülüyor.

Kadına yönelik şiddet olayları, toplumsal bir sorun olarak öne çıkmaya devam ediyor ve bu tür vakaların dikkatle ele alınması ve gereken önlemlerin alınması büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER