© Baykuş Haber

Sokaklar Bizim projesi kapsamında 3x3 Basketbol Turnuvası Marmara Bölgesi Finalleri Bilecikte yapıldı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN ÜLKE GENELİNDE DÜZENLENEN “SOKAKLAR BİZİM” PROJESİNİN MARMARA BÖLGESİ FİNALLERİ BİLECİK'TE YAPILDI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Sokaklar Bizim" projesinin Marmara Bölgesi Finalleri Bilecik'te gerçekleştirildi. Bakanlığın toplumun her kesimine sporu yaymayı ve gençlerin beden ve ruh sağlığını geliştirmeyi amaçlayan bu projesi kapsamında, Bilecik Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sokaklar Bizim 3x3 Basketbol Gençlik Turnuvası düzenlendi. Turnuva, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan bir seremoniyle başladı.

Turnuvaya İstanbul, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Bursa ve Bilecik illerinden gelen toplam 18 takım ve 90 sporcu katıldı. Turnuva, eğlenceli bir atmosfer içinde gerçekleşti ve birinci olan takımların 22-24 Haziran tarihlerinde Nevşehir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti.

Programa, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve birçok sporcu katıldı. Bu etkinlik, gençlerin sporla buluştuğu ve rekabetin dostane bir şekilde yaşandığı önemli bir organizasyon olarak öne çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER