© Baykuş Haber

Söke Belediye Başkanı Tuncel gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

İLK TÖREN BELEDİYE ÖNÜNDE YAPILDI

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, İzmir'deki bir özel hastanede tedavi gördükten sonra İzmir'deki evinde istirahat halindeyken hayatını kaybetti. Başkan Tuncel'in vefatı, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Başkan Tuncel için düzenlenen ilk tören, Söke Belediyesi önünde gerçekleşti. Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Söke Belediyesi'ne getirilirken, törende göz yaşları sel oldu. Törene Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Kaymakamı Söke Kaymakam Vekili Sadettin Yücel, çevre ilçelerin belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda Sökeli vatandaş katıldı. Törende Söke İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru dua okudu. Dua sonrasında Vali Aksoy bir konuşma yaparak, Başkan Tuncel'in çalışmalarını ve kişiliğini övdü.

Başkan Tuncel'in cenazesi Kocacami'ye götürüldü, burada da bir cenaze töreni düzenlendi. Bu törene Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve Kahramanmaraş'ta görevli Söke İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney de katıldı. Kocacami'de cenaze namazı kılındı ve cami avlusunda toplanan kalabalık gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazının ardından Başkan Tuncel, Tekin Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Levent Tuncel'in kaybı, Söke ve çevresinde büyük bir üzüntü yaratmıştır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve Söke halkına başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER