© Baykuş Haber

Söke Belediyesi mahalleleri tek tek büyüteç altına alıyor

SÖKE BELEDİYESİ MAHALLELERİ TEK TEK BÜYÜTEÇ ALTINA ALIYOR

Söke Belediyesi, Başkan Dr. Mustafa İberya Arıkan liderliğinde, Söke'nin temel sorunlarına çözüm üretmek amacıyla mahalle mahalle incelemeye başlıyor. Bu yeni uygulama, Savuca Mahallesi'nde başladı. Söke Belediyesi Başkan Danışmanı Yağız Pullukçu, Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Aydoğan Öner ve Park ve Bahçeler Müdürü Onur Gümüşer, Savuca Mahallesi Muhtarı Tuncel Uyanık ile bir araya geldi. Mahalledeki sorunlar yerinde tespit edilerek, hızlı çözümler üretilmeye başlandı.

Savuca Mahallesi'nde özellikle dere ile ilgili yaşanan sorunlar, Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerine iletilerek inceleme yapıldı ve bu soruna müdahale edileceği belirtildi. Aynı zamanda Söke Belediyesi saha ekipleri de mahalleye yönlendirilerek geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı.

Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, bu koordineli çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Mahallemizin ihtiyaçlarının tespiti ve hızlı çözüme kavuşturulması noktasında çalışmadan oldukça memnunum. Söke Belediyemiz ve Aydın Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER