© Baykuş Haber

Sökede trafik kazası: 1i çocuk 5 yaralı

SÖKE'DE KAZA

Aydın'ın Söke ilçesinde, bir kavşakta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası, 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Kaza, Söke-Didim yolu üzerindeki Bağarası Kavşağı'nda gerçekleşti. Olayın detayları henüz tam olarak bilinmese de, S.S. tarafından kullanılan 35 BEE 377 plakalı ticari araç ile H.P. yönetimindeki 09 JA 330 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı. Bu çarpışmanın etkisiyle ticari araç devrildi.

Kazada ticari aracın sürücüsü S.S. ve araçta bulunan İ.S., N.S. ve 3 yaşındaki kızı E.S. ile diğer aracın sürücüsü H.P. yaralandı. Kazayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Neyse ki, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve nedenler henüz tespit edilmeye çalışılıyor. Trafik güvenliği konusunda her zaman dikkatli olmak büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER