© Baykuş Haber

Sökede uyuşturucu imalathanesine baskın: 1 gözaltı

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN SÖKE İLÇESİNDE UYUŞTURUCU İMALATHANESİNE DÖNEN EVE DÜZENLENEN OPERASYONLA 1 KİŞİ YAKALANDI, ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ.

Söke ilçesinde uyuşturucu imalathanesine dönen bir eve düzenlenen operasyon, uyuşturucu madde ticareti yapan bir kişinin yakalanmasıyla sonuçlandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen koordineli operasyonda, Savuca Mahallesi'nde bulunan şüpheli şahsın ikameti hedef alındı.

Operasyon sırasında dedektör köpekler kullanılarak yapılan aramada, uyuşturucu madde üretimi için kullanılan ekipmanlar ele geçirildi. İçerisinde termometre, nemölçer, fan ve sulama sistemi gibi donanımların bulunduğu bir yapı içerisinde 28,83 gram kubar esrar maddesi, 22,89 gram skunk maddesi, 40 kök kenevir bitkisi ve bir miktar kenevir tohumu bulundu. Ayrıca, uyuşturucu üretiminde kullanılan malzemeler de ele geçirildi.

Operasyon sonucunda gözaltına alınan şüpheli, sağlık kurumunda yapılan testlerde uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Uyuşturucu madde ticaretine karşı yürütülen çalışmalar, Aydın'ın Söke ilçesinde güvenlik güçlerinin kararlılığını ve koordinasyonunu gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER