© Baykuş Haber

Son ders zili çaldı, öğrenciler karnelerini aldı

SON DERS ZİLİ ÇALDI, ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle Erzincan'da 45 bin 166 öğrenci, karne heyecanını doyasıya yaşadı. Demirkent Terzibaba İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleşen karne töreninde, öğrenciler protokol üyeleriyle buluştu.

Vali Mehmet Makas, törende yaptığı konuşmada, Erzincan'ın Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayacak önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Öğrencilerin vatanını ve milletini seven, ailelerine faydalı bireyler olmaları için çaba harcadıklarını ifade etti. Vali Makas, gençlerin elinde daha güzel bir Türkiye'nin inşa edileceğine inandığını vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir ise öğrencilere tatilin tadını çıkarmalarını, dinlenmelerini ve aileleriyle güzel anılar biriktirmelerini tavsiye etti. Kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını ve kültürel, sosyal ve sportif etkinliklere katılarak vakit geçirmelerini önerdi.

Törenin devamında Vali Makas ve diğer protokol üyeleri, sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıttılar. Öğrencilerin sevinçleri ve mutlulukları törene renk kattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER