© Baykuş Haber

Sosyal medya fenomeni, ev sahibi tarafından darp edildiğini iddia etti

KATILDIĞI TELEVİZYON PROGRAMLARIYLA TANINAN TARIK AYDIN, EV SAHİBİYLE TARTIŞTIĞI SIRADA DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ. BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNAN AYDIN, “BEN ÖLEBİLİRDİM, O ANDA ÖYLE BİR VURDU Kİ BANA KENDİME GELEMEDİM. BEN EKMEĞİMİ YÜZÜMLE KAZANIYORUM. 2 MİLYON BENİM TAKİPÇİM VAR ” ŞEKLİNDE KONUŞTU.

Televizyon programlarıyla tanınan Tarık Aydın, ev sahibiyle yaşadığı kira tartışması sırasında darp edildiğini iddia etti. Mahkeme, sanığın tahliyesine karar verdi. Basın açıklamasında bulunan Aydın, "Ben ölebilirdim, o anda öyle bir vurdu ki bana kendime gelemedim. Ben ekmeğimi yüzümle kazanıyorum. 2 milyon benim takipçim var." şeklinde konuştu.

Olay, 15 Eylül 2022 tarihinde Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni ve yarışma programlarına katılan Tarık Aydın ile ev sahibi Celal Demircan arasında kira konusunda bir anlaşmazlık yaşandı. Bu anlaşmazlık sırasında Demircan'ın Aydın'ı darp ettiği iddia edildi. Bu olayın ardından Celal Demircan, "kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından yargılanmaya başlandı.

Mahkeme sırasında Tarık Aydın, Demircan'la 40 bin dolar karşılığında uzlaşmak istediğini belirtti. Ancak Demircan, suçlamaları reddederek böyle bir eylemde bulunmadığını iddia etti. Aydın ise yaşadığı şiddetin ağır sonuçlar doğurduğunu ve ölebileceğini belirterek adaletin yerini bulmasını istedi.

Mahkeme, Celal Demircan'ın tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliye kararı verdi. Ancak Tarık Aydın, olayın tekrar ağır ceza mahkemesinde görülmesini ve adaletin yerini bulmasını talep etti.

İddianameye göre, olay gününde Aydın ve Demircan arasında yaşanan tartışma sonucunda Tarık Aydın'a ciddi şekilde zarar verildiği ve Demircan'ın "kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama" suçundan yargılanacağı belirtildi. Sanığın 1 yıl 9 aydan 6,5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER