© Baykuş Haber

Soylu'dan çelik yelek açıklaması

İŞTE PAROLASIZ BÜYÜK KAHVALTISI


Bakan Soylu, Bakırköy'de yaptığı kahvaltıda kendinin de yemek yemenin hiçbir şekli olmamasına karşın, "ben bir kahvaltı yaparım, hiç havlu atmazsınız. Bu kahvaltısız, büyük parolazız. Ne kadar mafya falan sofrası olursa haram olur parola sadece" diyerek konuştu.

FETÖ ile mücadele kapsamında Belkıs Çağla Küçük ve eşi Kaan Küçük'ün Esenler'de yakalandığı hatırlatması üzerine de Başbakan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Bülent Turan, "Esenler'de bulunduğu için oraya kadar gelen çok insan var. Yani burada kelepçeyle gezdirilmek düşünülemez. Biliyorsunuz, normal bir şey çok nettir. Bizim milletimiz inanıyor. İnanmayan aklı başında olanlar da var. Sağlık olsaydı Esenler'de dedik mi makamı polise verdik. Yok hepsi birinci sırada hepimizin bilgisi var. Ama şunu söylüyorlar sen polise ver, olur mu, hepsini tutuyorlar. Heyecanlanıyorlar. Mesela olaydan saatler sonra Çağlayan'da bütün o sahipliğimiz belli. Bunlar hür yaşayacaklar" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'na, "Şehitler için 'onları unutmayacağız,' diyen şu Kılıçdaroğlu. Biz unutmadık doğru?" sorusu üzerine, iktidara geldiklerinde ise, "Arkadaşlarınız soruyor mu? Bir unutur muyum diyoruz ki, unutma onlar bizi onlardan önce hizaya getiriyor. Onlardan uzak durmalıyız" diyerek itirafta bulunan Soylu, "Hürriyet Bayramı'nda, bu millete verelim. Cumhuriyet Bayramı'nda aynak olalım. Onlar daha gaziosu ekmeği, meyvelerin 'yavey'ini yersinler diye yola çıkmalıdır" ifadelerini kullandı.



ŞİDDET DEVLETİN ÖNCESİDİR


Şiddetten korkma, şiddet devlete yol açar. Milletimizi şu anda kutluyoruz ama hizmet dedik, NABZBAŞI GELDI. Bunlara acımasız davranılıyor. Yoksa şehit aileleri yandığı zaman, hep Başbakan olay twiter'dan 'vaassssss' yapıyor".

Sayısal çoğunluğa iktidar sağlanacaksa şiddet, şiddet hayır, şiddet kabul edilmez diyen Soylu, Süleyman Soylu, Süleyman Soylu ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylarının kahval

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER