© Baykuş Haber

Spor Toto Süper Lig: Trabzonspor: 4 - Alanyaspor: 1 (İlk yarı)

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE TRABZONSPOR İLE ALANYASPOR KARŞILAŞIYOR. MÜSABAKANIN İLK YARISINI EV SAHİBİ TRABZONSPOR 4-1 KAZANDI.

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında heyecan dolu bir maçı geride bıraktık. Trabzonspor ile Alanyaspor arasındaki bu mücadelede ilk yarıda tam 5 gol atıldı ve ev sahibi ekip, Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti. İşte maçtan dakikalar:

Maçın başlama düdüğüyle birlikte Alanyaspor hızlı bir atağa koyuldu. 14. dakikada Erencan'ın harika pasıyla ceza sahasına giren Umut Güneş, topu düzgün bir vuruşla ağlara yolladı ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Ancak Trabzonspor'un cevabı gecikmedi. 18. dakikada Visca'nın arka direğe gönderdiği ortada Trezeguet, kafayla topu filelere göndererek skoru eşitledi, 1-1.

Maçın 20. dakikasında ise büyük bir olay yaşandı. Trabzonspor sahasında gönderilen uzun topla buluşan Trezeguet, ceza sahasına giderken yerde kaldı ve hakem pozisyonu VAR'dan inceledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Ayrıca oyuncuya kırmızı kartı gösterdi. 24. dakikada penaltı atışını kullanan Marek Hamsik, topu kaleci Yusuf Karagöz'ün solundan ağlara gönderdi ve Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi.

Maçın 32. dakikasında Hamsik'in pasında topu alan Bakasetas, uzak mesafeden harika bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı, 3-1.

Trabzonspor, ilk yarıda bir gol daha buldu. 35. dakikada Visca'nın sol taraftan kullandığı korner atışında arka direkte Larsen'in kafa vuruşunda top üst direkten döndü, ancak dönen topu yine Larsen kafayla tamamladı ve skor 4-1 oldu.

İlk yarı bu skorla sona erdi ve Trabzonspor büyük bir avantaj elde etti. İkinci yarıda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER