© Baykuş Haber

Stefano Lavarini, Fenerbahçenin yeni başantrenörü oldu

FENERBAHÇE KADIN VOLEYBOL TAKIMI, İTALYAN ÇALIŞTIRICI STEFANO LAVARİNİ'Yİ TAKIMIN BAŞINA GETİRDİ.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Zoran Terzic ile yollarını ayırdıktan sonra yeni başantrenörlerini buldu. Sarı-lacivertli takım, İtalyan teknik direktör Stefano Lavarini ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Stefano Lavarini'nin takımın başına getirildiği belirtildi. Stefano Lavarini, voleybol kariyerine 1995-96 sezonunda Pallavolo Omegna takımının yardımcı antrenörü olarak başlamış ve kariyeri boyunca birçok önemli takımda görev yapmıştır. İtalya'da BigMat Sanpaolo Chieri, Linkem Club Italia, Norda Foppapedretti Bergamo ve Unet E-Work Busto Arsizio gibi kulüplerin başında bulunmuş ve aynı zamanda Güney Kore Kadın Milli Takımı ile Polonya Kadın Milli Takımı'nı da çalıştırmıştır. Son olarak Igor Gorgonzola Novara'yı çalıştıran Lavarini, Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın başına geçerek yeni sezona hazırlanacak.

Açıklamada, Stefano Lavarini'ye Fenerbahçe Ailesi tarafından hoş geldin denilirken, başarılarla dolu bir işbirliği dileyen ifadelere yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER