© Baykuş Haber

STK temsilcileri Büyükşehirin projelerini yerinde gördü

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TARIM, HAYVANCILIK VE KÜLTÜR ALANLARINDA FAALİYET GÖSTEREN STK TEMSİLCİLERİNE YÖNELİK BİR BİLGİLENDİRME GEZİSİ DÜZENLEDİ. GEZİDE, SERACILIK MÜKEMMELİYET MERKEZİ'NDEN DAMIZLIK MANDA ÇİFTLİĞİ'NE KADAR BİRÇOK PROJE ZİYARET EDİLDİ VE ALANINDA UZMAN İSİMLER TARAFINDAN BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kültür alanlarında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcilerine özel bir bilgilendirme gezisi düzenledi. Bu özel gezi kapsamında, bir dizi önemli projeyi ziyaret eden STK temsilcileri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara daha yakından tanık oldular.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler arasında Mantar Üretim Tesisi, Damızlık Manda Çiftliği, Seracılık Mükemmeliyet Merkezi, Melen Botanik Vadisi ve Acarlar Longozu gibi önemli alanlar bulunuyor. Bu projeleri yerinde ziyaret eden STK temsilcileri, her bir projenin detayları hakkında uzman kişilerden bilgi aldılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrin sürdürülebilir gelişimi ve projelerin başarıyla hayata geçirilmesinin yanı sıra, bilgi paylaşımının da büyük önem taşıdığı vurgulandı. STK temsilcilerinin gösterdiği ilgi ve katkıları için teşekkürler ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER