© Baykuş Haber

STSO Başkanı Özdemir: Ticari kartlardaki taksitlendirmeye sınır getirilmesi kabul edilemez

STSO HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISIN KONUŞAN BAŞKAN ZEKİ ÖZDEMİR, MAYIS AYI FAALİYETLERİ HAKKINDA MECLİS ÜYELERİNE BİLGİLER VERDİ.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından düzenlenen haziran ayı olağan meclis toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, STSO'nun mayıs ayı faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Zeki Özdemir, Sivas'ın ihracatını artırmak, yatırımcıları çekmek ve işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirtti. İhracatın artırılması için "İhracat Haftası Etkinlikleri" düzenlediklerini ve bu etkinliklerin Sivas'taki sanayici ve tüccarları ihracat konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediğini söyledi.

Özdemir, ayrıca "Sanayi Şehri Sivas" projesi çerçevesinde mevcut Organize Sanayi Bölgelerine yeni yatırımlar çekmek için görüşmeler yaptıklarını ve Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nin daha fazla yatırım çekmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Başkan Özdemir, yeni istihdam alanları oluşturmak için çıraklık eğitiminin hızlı bir şekilde ele alındığını ve firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünü yetiştirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ticari kartlardaki taksitlendirmeye sınır getirilmesinin esnaf ve tüccarı olumsuz etkilediğini dile getiren Özdemir, bu konunun takipçisi olacaklarını ve çözüm bulma çabalarının devam edeceğini ifade etti.

Toplantının sonunda STSO meclisi, gündem maddelerini kabul ederek karara bağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER