© Baykuş Haber

Su birikintisine kapılan cip ters istikamete döndü: 3 yaralı

BOLU’DA TEM OTOYOLU’NDA YAĞMUR NEDENİYLE OLUŞAN SU BİRİKİNTİSİNE KAPILAN CİP TERS İSTİKAMETE DÖNDÜ. ARKASINDAN GELEN OTOMOBİL CİPİN ÜZERİNE ÇIKTI. KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI.

Bolu'da, TEM Otoyolu'nda etkili olan yağmur nedeniyle meydana gelen kazada bir cip ters istikamete döndü ve arkasından gelen bir otomobil cipe çarptı, kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, TEM Otoyolu Yeniçağa mevkiinde gerçekleşti. 34 TR 0055 plakalı cip, İstanbul istikametinde seyir halindeyken yoğun yağış sonucu oluşan su birikintisine kapıldı. Sürücüsü Abdullah Kayhan'ın direksiyon kontrolünü kaybettiği cip, ters istikamete dönerek bariyerlere çarptı. Bu sırada, İstanbul istikametinde ilerleyen ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 06 DGD 042 plakalı otomobil, çarpmamak için manevra yapmaya çalışsa da cipe çarparak üzerine çıktı.

Kazada, cipte yolcu olarak bulunan Saliha Kayhan, Selin Naz Seven ve cipin üzerine çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık, polis ve jandarma ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Yaralılar daha sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonucu zarar gören cip, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan cip sürücüsü Abdullah Kayhan, "Su birikintisi vardı. Ben döndükten sonra o arabayı burada gördüm" şeklinde ifade verdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER