© Baykuş Haber

Su kuyularında Korhan Berzeg’e ait iz arandı

Hatice DAĞLI/GÖNEN, (Balıkesir), (DHA) - AMERİKA Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir dönem Dünya Bankası’nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye’ye dönen ve yaz tatilini geçirmek için ailesiyle geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları 22’nci günde de devam etti. AFAD’a bağlı Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi ve UMKE ekipleri tarafından dere yatakları ve 10 açık su kuyusunda yapılan arama çalışmalarında, Berzeg’e ait herhangi bir ize rastlanamadı. Kırsal alanda, arama çalışmaları  genişletilerek sürüyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir dönem Dünya Bankası'nda görev yapmış ve emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen Korhan Berzeg'in (83) kaybolması, Balıkesir'in Gönen ilçesinde 22 gün boyunca devam eden arama çalışmalarıyla hala sonuca ulaşılamamış durumda. Bu arama çalışmalarına, AFAD'a bağlı Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi ve UMKE ekipleri liderlik ediyor. Ancak dere yatakları ve 10 açık su kuyusunda yapılan aramalarda Korhan Berzeg'e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Korhan Berzeg, emekli olduktan sonra İngiliz uyruklu eşi Angela Berzeg (80) ile yaz tatilini geçirmek üzere Gönen ilçesine geldi. Ancak 17 Haziran'da kaybolan Berzeg'in izine hala ulaşılamıyor. Berzeg'in eşi, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu, ve bu kayıp olayı büyük bir arama operasyonunu tetikledi. AFAD, AKUT ekipleri, jandarma komando timleri ve diğer uzman ekiplerin katıldığı bu operasyon, kapsamlı bir şekilde devam ediyor.

Korhan Berzeg'in kayboluşu ve bu durumu çözümleme çabaları, hala sonuca ulaşmış değil. İhbarlar üzerine yapılan aramalarda da somut bir iz bulunamamış durumda. Kayıp olayının detayları ve Berzeg'in bulunması için çeşitli istihbari bilgiler de inceleniyor.

Bu zorlu arama çalışmaları sırasında, Berzeg'in ailesinin destek vermesine rağmen sonuca ulaşılamamış ve arama operasyonları genişletilerek devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER