© Baykuş Haber

Şuhut kurban pazarında hareketlilik başladı

KURBAN BAYRAMINA SAYILI GÜNLER KALA AFYONKARAHİSAR'IN ŞUHUT İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN PAZARINDA HAREKETLİLİK YAŞANMAYA BAŞLADI.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesindeki küçükbaş hayvan pazarında hareketlilik başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan bu hareketliliğin arife günü akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Pazar, bir dron tarafından havadan görüntülendi.

Pazardaki besiciler, 45-50 kilogramlık küçükbaş hayvanların fiyatının 5 bin ile 5 bin 500 TL civarında olduğunu belirtti. Son günlerde yaşanan bu hareketliliğe rağmen, eski bayramlardaki gibi sıkça pazarlık yapılmadığını ifade ettiler. Küçükbaş hayvan besicisi Orhan Körpınar, "Allah bereket versin, para kazandık. 50-55 kilogramlık bir hayvanı 5 bin 500 lira civarında sattık. Allah bin bereket versin, kazanıyoruz" dedi.

Diğer bir besici olan Mahmut Körpınar ise şunları söyledi: "Hayırlı günler, hayırlı bayramlar şimdiden. 40-45 kilogramlık bir hayvanı 5 bin, 5 bin 500 lira civarlarında veriyoruz. Piyasa durgun, para kazanamıyoruz. Piyasaların pahalı olduğu bir dönemde olduğumuz için bu durum meydana geliyor. Sabah dörtten beri buradayız."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER