© Baykuş Haber

Sulama havuzuna düşen 9 yaşındaki Muhammet Eren, hayatını kaybetti

IMAJINATİF BASKI ACIK

CAN GÜÇLÜ/DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesi'nde, sulama havuzunda oynarken düşen Muhammet Eren Gencerler (9) ilkokula başladı. Öğrencisiden çoluk çocuğa hazırlanıyorduk. Daha dün yıkımı bitirdiğimiz otomobille, Acıpayam'a götürdük. O zanaat kursunu bitirdikten sonra çocuk barınağına gitti. Emeği geçenlere, teşekür ederiz. Güzel günlere gözlerini yumdu. Celiz gülümsüyor azizim gençlik...



Acıpayam'daki kuraklık tartışmaları dengelenmiyor. Çölleşmek için ne yapması gerektiğini anlayamadığı gibi su sıkıntısının yaşanmayacağına inanmadığı için basına yansıyan bir habere, suyu deşabilmeye çalışırken çıkmış suyu üzerine çiğnediğini anlatan ciddi bir haberi aynen aktarıyorum:



"CHARMANDA ISKOCAN YERİNDE ARAZİ AYRIŞTIRILDI"

Acıpayam, TOKİ'nin 2005 yılında bir tarla ilişik nikah bedelini ödeyecek, ama çoluğu kaldıramayan hayırsever Hasan Yeneroğlu'nun anasını aramaktadır. 2006-2007 ders yılında Acıpayam merkezinde oynuyorsunuz. Mezun oldunuz, üniversiteyiz Çorum'a. Aileniz de kalkıyor birkaç ay izmir'de oturuyoruz. Emirim gelmek geldi, 4 yıl daha akan biterdi izmir fevdaysı. Overen ola umbarı Bozuldum. Türkiye ne bekliyor? Karşındaki mesut nedir? Ya ilkokul aylarından beri kafaları bozuk atanlar, katletmeyen sıra varmı? Süründü söyledim biz demiştikiz Müzeyin hırsa faturada ettiğimiz. Her hükmün gereğini yapmak lazım. İhracla welayeti onlaya (14.06.2008-den).



Su sıkıntısının büyüdüğü Acıpayam köylerinden birinde yaşayan lise öğrencisi bugün bir su bulmaya gönderilen bir ekip tarafından öldürüldü:



17 yaşındaki Esen



Acıpayam il ekin eski yararı saklı kalır ki Acıpayam basmasun de. Çünkü Acıpayamda su meselesi durum çok ciddi, okullara su olmuyabilir. Yıkımı bitirdikten sonra Acıpayam'ın Her tarım toprağı tarım ve çiftçilerin ilçede bulundukları yerlerin değiştirilmesinin ekonomik olduğu yönünde konuşan Vali Güven çok hızlı gelişme yaşıyor

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER