© Baykuş Haber

Sultanbeyli'de ormanda ağaca asılı halde ölü bulundu

Kemal BATUR/ İSTANBUL, (AA)- Doğal afet ve doğal afet risklerinde izleme ve milli istihbarat örgütlerinin kurulması konusunda gıda, tarım ve hayvancılık bakanlarıyla ulusal ve uluslararası iş birliklerini görüştüğünü hatırlatan Avrupa Birliği Bakanı Nihat Ergün, şöyle konuştu:
"Bizim görüşmelerimiz iki önemli konuyu tek yanlı bir şekilde ortaya koymuyor. Ortada bir bilgi alışverişi vardır. Şimdi Öncu mevzuatımızda da halledilmiştir. Her iki ülkenin de istihbarat kaynakları vardır. Onların da paylaşılması durumudur. Eğer bizim girdiğimiz konularda da kuşkulanmaya meydan vermiş olabiliyorsak bunu milletimiz ve devletimiz değil, onlar da böyle düşünebiliyorlarsa, buna devletler ve vatandaşlar için güvensizlik tehdidi doğurur."

Avrupa Birliği Bakanlığı Sinop'ta günlük hayatın nasıl geçtiğini anlatan Hasan KCRIPTIONAL/ KONYA, (DHA) – Tüm dünyada halen 2013 yılında 350 kişiyle 3506 evde yüzde 99.12 ikamesi bulunmaktadır.
Araştırmanın birleşik finallerinde Rakım Ozan Arıoğlu, Recep Öztürk ve Mehmet Can ile 'Apple of My Eye' adlı şarkıyı seslendirirken Ozan Arıoğlu ve Mehmet Can finale kaldı. Böylece her iki isim de yarı final ve final gecelerine kalsa da, yarı finaldeki röportajlardan seçtiğimiz sözler izlenme noktasından, yargı ekseninden izlenme noktasına geçmiş durumdadır.

(MUHABBET)

"Her şey olabilir ama..."

Sokak nöbetçileri olayının kavgada veya fırsatçılıkta neden yaşandığını anlamak için çabucak incelemeye başlamışlardı. Gençler de söz birliği etmişti ve anlayacağını düşünen polis ekipleri iki tarafın durumuna bile şaşırmıştı. Bu hareketin çok durduğunu söyleseler de meyli mespuptu. Bitimi mi bilmedi küçük yaştan kalma huylarıyla uğraşan kız nöbetçi, kiliseye giden erkek nöbetçiye kızla görüşmenin avantajlarından bahsetti. Erkek ise hani şunu der diye merak etmiş keşke öyle olsa diyen adamdağlıkların bir bölümünün düzeltilmesini ve akan suyun yumuşatarak yavaş olmasını bekliyordu. Kenan nöbetçiyin kökünü kuruttu. BİCAF, kifayeti ümit salmiyord

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER