© Baykuş Haber

Sultanbeylide “Zyfest” alışveriş festivali başladı

PLATO AVM’DE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ BAŞLADI

Sultanbeyli'deki "Zyfest" alışveriş festivallerinin 50'ncisi heyecanla başladı. Bu festival boyunca birçok mağaza, müşterilerine cazip indirimler sunuyor. Etkinlik, Plato AVM'de gerçekleştiriliyor ve 14-17 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek.

Festival hakkında bilgi veren Zeynep Tuğçe Turan, 50. festivale özel büyük bir indirim kampanyası düzenlediklerini ifade etti. Festival kapsamında, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Giyimden aksesuarlara, takılardan çantalara, ayakkabılardan çocuk giyimine, ev tekstilinden züccaciye ürünlerine kadar birçok ürün, özel indirimlerle tüketicilere sunuluyor.

Turan, ayrıca insanların genellikle sosyal medya veya internet sitelerinde gördüğü, ancak ulaşamadığı markaların ürünlerini Plato AVM'de bulabileceklerini söyledi. Festival, tüketicilere hem sezon sonu hem de yeni sezon ürünlerini cazip fiyatlarla alma fırsatı sunuyor. İndirimlerle dolu bu alışveriş etkinliği, müşterilere geniş ürün yelpazesi ve özel fırsatlar sunarak keyifli bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER