© Baykuş Haber

Sultangazi’de binaya dayadığı merdivenle eski eşinin evine girmeye çalıştı 

Emin YEŞİL - Oğuzhan CİN / İSTANBUL,(DHA)- SULTANGAZİ’de iddiaya göre Süleyman Yıldız, eski eşinin evine merdiven dayayarak gizlice girmeye çalıştı. Eski eşi durumu fark edince çığlık atıp,  balkondaki saksıları Yıldız’ın üzerine attı. Yıldız’ın merdivenle eve çıkmasına yardım eden kişi çığlığı duyunca, Yıldız’ı engelledi. O anlar kameraya yansıdı.  

SULTANGAZİ'de yaşanan olayda, Süleyman Yıldız'ın eski eşinin evine izinsiz girmeye çalıştığı anlar kameraya yansıdı. İddiaya göre, 7 Temmuz Cuma günü Cebeci Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir binanın önünde yaşanan bu olayda, Süleyman Yıldız, eski eşiyle konuşmak amacıyla evinin önüne gitti. Ancak eski eşi kapıyı açmayınca Yıldız, etraftaki iş yerlerinden satın aldığı 3 merdiveni birleştirip bir ip yardımıyla 2. kattaki daireye çıkmaya çalıştı.

Başarılı olamayacağını anladığında yanındaki iş yerinde çalışan bir kişiden yardım istedi. Ardından merdivenle eski eşinin dairesine çıkan Yıldız'ı eski eşi fark edince çığlık atarak tepki gösterdi ve saksıları Yıldız'ın üzerine atmaya başladı. Yardım eden kişi ise durumu anlayınca Yıldız'ı aşağı indirip arkadaşıyla birlikte engelledi.

Olayın ardından polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi ve İbrahim Yıldız'ı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yıldız, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, İbrahim Yıldız'ın merdiveni binaya dayamaya çalıştığı, yardım eden kişinin müdahalesi ve eski eşin saksıları atmaya başlaması anları görülebiliyor. Merdiven istediği anlar da kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinde yer aldı. Yardım eden kişi ve züccaciyenin sahibi olayı anlatırken, eski eşin tepkisi de kayda geçti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER