© Baykuş Haber

Sultangazide elektrikli bisiklet hırsızlığı kamerada

SULTANGAZİ'DE 92 YAŞINDAKİ ADAMIN KONTAĞI AÇIK BIRAKTIĞI ELEKTRİKLİ BİSİKLETİ, 3 GENÇ TARAFINDAN ÇALINDI.

Sultangazi ilçesinde, 92 yaşındaki bir adamın elektrikli bisikleti, kontağı açık unutması nedeniyle 3 genç tarafından çalındı. Olay, Uğurmumcu Mahallesi'nde meydana geldi.

22 Haziran günü saat 15.30 sularında gerçekleşen olayda, Mehmet Öztürk (92), günlük işlerinde kullandığı elektrikli bisikletini garaj kapısının önüne park etti ve evine girdi. Kısa bir süre sonra iki çocuk, bisikletin yanına yaklaştı. Kontağı açık unutulan elektrikli bisikletin gaz koluna dokunduğunda araç hareket etti ve yola devrildi. Panikleyen çocuklar hızla uzaklaşırken, daha sonra olay yerinden geçen üç genç, devrilen bisikleti kaldırmaya karar verdi.

Gençler, bisikleti kaldırarak başında bir süre sohbet ettiler. Ancak birisi gaz koluna dokunduğunda bisikletin yeniden hareket ettiğini fark etti. İlk başta bisikleti sürüklemeye çalıştılar, ancak sonra araca binerek olay yerinden ayrıldılar. Diğer iki arkadaşı da ters yöne doğru uzaklaştılar.

Bir süre sonra evine dönen Mehmet Öztürk, bisikletini bulamayınca güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek aracının çalındığını fark etti ve hemen polise başvurdu.

Olayın ardından Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bisikleti çalan gençleri bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın güvenlik kamerası kayıtları da delil olarak kullanılıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER