© Baykuş Haber

Sultangazi’de garip olay; ’atılan soğanlar aracımın camını kırdı’ iddiası

Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) SULTANGAZİ’de iddiaya göre balkondan atılan soğanlar, Ekrem Ilgaz’a ait park halindeki aracın ön camını kırdı. Ilgaz, gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Ilgaz, daha öncede aynı noktada 2 farklı araçlarına da zarar verildiğini söyledi. 

Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) - SULTANGAZİ ilçesinde balkondan atılan soğanlar, Ekrem Ilgaz'a ait park halindeki aracın ön camını kırdı. Ilgaz, yaşadığı manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Daha önce aynı yerde 2 farklı aracına zarar verildiğini söyledi.

Olay, sabah saatlerinde Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce satın aldığı aracını oturduğu binanın önüne park eden Ekrem Ilgaz, kardeşinin kendisini arayarak, aracının camının kırıldığını bildirmesi üzerine aşağı indi. Ilgaz, aşağı indiğinde gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Binalardan birinden atıldığı tahmin edilen soğanların Ilgaz'ın aracının camını kırdığı belirlendi. Ekrem Ilgaz, "Kardeşim sabah işe gitmek için evden çıktığında fark etti. Beni arayarak durumu bildirdi. Aşağı indiğimde atılan soğanla aracımın camının patladığını gördüm. Soğanlar taze, yani daha yeni atılmıştı. Aracın her yerinde soğan olduğunu gördüm. Büyük bir ihtimalle yakındaki çevremizdeki binalardan birinden yukarıdan atılmış olmalı. Çünkü, yakın mesafeden atılmış olsaydı bu kadar zarar veremezdi diye düşünüyorum. Bu olayı görünce gerçekten şaşırdım" dedi. Ilgaz, daha önce de iki farklı aracına zarar verildiğini belirterek, "Bu benim başıma gelen ilk olay değil. Daha önce almış olduğum araçlara zarar verildi. Bir aracımın sileceği kırıldı, kapısına zarar verdiler. Başka bir aracım da ise boydan boya çizdiler. Bu aracımı da yaklaşık bir ay önce almıştım ve camı patladı. Bu aracımın zararı oldukça büyük. Yaklaşık 15 bin TL zararım oldu. Kasko bunu karşılayacak ancak aracı sattığımda bu durum olumsuz etki yapacak. Kimin yaptığını bilemiyorum. Belki bilerek yapılan bir şeydir, belki de değildir. Günahını kimseye atmak istemem. Ancak bilinçli bir şekilde yapılmışsa, bu kişiye hakkımı helal etmem. Benimle husumeti olan biri yok. Eğer bu kişi, benimle bir sorunu varsa ve bu haberi izliyorsa, gelip sorunumuzu çözelim. Ayrıca hakkımı helal etsin" dedi. (DHA)

(FOTOĞRAF)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER