© Baykuş Haber

Sultangazi’de ilginç akü hırsızlığı

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA)- SULTANGAZİ’de, çaldıkları kamyonetle yaklaşık 1 saat dolaşan şüpheliler ara sokağa park ettikleri kamyonetin 2 aküsünü çaldılar. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Sultangazi'de meydana gelen ilginç bir olayda, hırsızlar çaldıkları kamyonetle yaklaşık bir saat boyunca şehirde dolaşarak dikkat çekmeden hareket ettiler. Ancak sonrasında yaptıkları hamle, güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay, Cebeci Mahallesi'nde gerçekleşti. Bir fırının önünde bekleyen iki şüpheli, kamyonetin kapısını zorlayarak açtıktan sonra aracı çalıştırarak hızla uzaklaştılar.

Yaklaşık bir saat sonra, şüpheliler aynı kamyoneti bir arka sokağa park ettiler. Burada bir süre oyalanan şüphelilerden biri, üstünün kirlenmemesi için tişörtünü değiştirdi. Sonrasında ise kamyonetin iki aküsünü çaldılar, bu aküleri bir çuvala koyarak olay yerinden yürüyerek uzaklaştılar.

Fırın sahibi Mehmet Çelik, kamyonetinin çalındığını fark ettikten sonra güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve şüphelilerin kamyoneti çaldıktan sonra bir süre dolaşıp daha sonra aküleri çaldıklarını tespit etti. Bunun üzerine polise şikayette bulundu.

Mehmet Çelik, yaşananları anlatırken, şüphelilerin kamyoneti rahatça çaldıklarını ve sonrasında akü hırsızlığı yaptıklarını belirtti. Güvenlik kameraları sayesinde olayın aydınlatılması için polise yardımcı oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER