© Baykuş Haber

Sultangazide kurbanlıklar pazara gelmeye başlandı

KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA BÜYÜKBAŞ HAYVANLAR İSTANBUL'A GELMEYE BAŞLADI. İLK GÜNDEN PAZARLIKLARIN YAPILMASI DİKKAT ÇEKTİ. HAYVAN PAZARINDA 50 BİN LİRADAN BAŞLAYIP 200 BİN LİRA ARASINDA SATILMASI DİKKAT ÇEKTİ.

Kurban Bayramı yaklaşırken, büyükbaş hayvanlar İstanbul'a gelmeye başladı ve ilk günden itibaren pazarlıkların başladığı gözlemlendi. İstanbul'un farklı bölgelerine kurulan kurban pazarları, büyük bir hazırlık sürecinin ardından hizmete açıldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen hayvanlar, özellikle Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde kurulan kurban pazarında alıcılarını beklemeye başladı.

Kurban pazarında çadırlar kurulmuş ve ilk günden itibaren alıcılar ile satıcılar arasında pazarlıklar yapılmaya başlanmış durumda. Pazarın dron ile çekilen görüntüleri, hazırlıkların ne kadar ileri bir aşamada olduğunu gösteriyor.

Hayvan pazarında satış yapan Abdurrahim Delican, konuyla ilgili şunları belirtti: "Toplamda 28 büyükbaş hayvan getirdik ve bugün sabah itibariyle yerlerimizi aldık. Fiyatlar 50 bin liradan başlayıp 180 bin liraya kadar çıkıyor." Kurban Bayramı için hazırlık yapan insanlar, bu pazarlarda uygun fiyatlarla kurbanlarını seçme fırsatı buluyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER