© Baykuş Haber

Sultangazi’de yaşanan kavgalar kameralara yansıdı 

Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA)   Sultangazi’nin üç farklı mahallesinde yaşanan kavgalar cep telefonu kameralarına yansıdı. Sokak ortasında komşuların tekmeli, yumruklu kavgaları polisin müdahalesiyle sonlandırılırken, çocukların ve ailelerin bulunduğu parkta çıkan kavgada 2 kişi, hafif şekilde yaralandı.

Sultangazi'de yaşanan üç ayrı kavga anı, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Mahalle sakinleri arasında çıkan kavgalar, polis müdahalesiyle sona erdi. Ayrıca, bir parkta çıkan kavgada ise 2 kişi hafif yaralandı.

Öğlen saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi'nde iki komşu grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine tekme ve yumrukla saldırdığı olaylar, cep telefonu kameralarına kaydedildi. Aynı gün akşam saatlerinde Sultançiftliği Mahallesi 23. Sokak'ta da benzer bir kavga yaşandı. Komşular arasında başlayan bu kavgada, kadınlar da kavgayı ayırmaya çalıştı. Her iki kavga da polis müdahalesiyle son buldu.

Ayrıca, geçtiğimiz hafta Cuma günü Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki Şehit Piyade Er Bekir Cömert Parkı'nda ailelerin ve çocukların bulunduğu bir ortamda iki grup arasında başlayan sözlü bir tartışma da kavgaya dönüştü. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kavgaya müdahale ederek tarafları gözaltına aldı. Bu kavgada iki kişi hafif şekilde yaralandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER