© Baykuş Haber

Sultangazi’deki ”yan bakma” cinayeti şüphelisi 2 yıl sonra yakalandı

Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)SULTANGAZİ’de yan bakma yüzünden tartışan Selçuk T.(21), 23 yaşındaki İbrahim Sevmiş’i sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Selçuk T. yaklaşık 2 yıl sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Selçuk T.’nin cinayetten saniyeler önce İbrahim Sevmiş’i takip ettiği anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Sultangazi'de meydana gelen bir olayda, Selçuk T. ve İbrahim Sevmiş arasında yan bakma nedeniyle başlayan bir tartışma sonucunda İbrahim Sevmiş sokak ortasında bıçaklanarak hayatını kaybetti. Bu trajik olayın ardından kaçan Selçuk T., yaklaşık 2 yıl süren bir firari döneminin ardından polis ekipleri tarafından yakalandı. Görüntülerde, cinayetten saniyeler önce Selçuk T.'nin İbrahim Sevmiş'i takip ettiği anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, 8 Kasım 2021 tarihinde Sultangazi'de saat 22.20 civarında meydana geldi. İbrahim Sevmiş, bir kişiyle sokak ortasında tartıştıktan sonra bıçaklanarak öldürüldü. Polis, cinayetin ardından başlattığı çalışma kapsamında, İbrahim Sevmiş'i öldüren kişinin güvenlik kameralarına yansıyan takip anlarının ardından Selçuk T.'nin şüpheli olduğunu tespit etti. Selçuk T., cinayetin ardından kaçtı ve uzun bir süre boyunca polislerden kaçmayı başardı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Selçuk T.'yi yakalamak için uzun süren bir çalışma yürüttü ve sonunda şüpheliyi bir adreste buldu. Selçuk T. gözaltına alındı ve daha önce 4 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER