© Baykuş Haber

Sur Yapı Tatil Evleri Antalyada yaz kampanyası başladı

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA’NIN YAZ SEZONUNA ÖZEL BEKLENEN KAMPANYASI BAŞLADI. KAMPANYA ÇERÇEVESİNDE HAZİRAN, TEMMUZ VE AĞUSTOS AYLARINA ÖZEL 4.500 TL TAKSİTLE TAPULU DEVRE MÜLKE SAHİBİ OLUNABİLECEK.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, yaz sezonu için özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına özel olarak 4.500 TL taksitle tapulu devre mülk sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, bu kampanya ile devre mülk sahibi olmak isteyenlere özel bir ödeme kolaylığı sunduklarını belirtti. Kampanyanın 10 Temmuz tarihinde sona ereceğini paylaştı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın tapulu devre mülklerinin yatırım fırsatları sunduğunu ifade eden Elmas, bu devre mülklerin hem değer kazandığını hem de kira getirisi potansiyeli taşıdığını vurguladı. Bu sayede devre mülk sahiplerinin tatillerini kullanmadıkları dönemlerde kiraya verebileceklerini ve değer artışından faydalanabileceklerini söyledi.

Tesisin birçok aktivite alanı bulunduğunu belirten Elmas, 14 farklı havuzun yanı sıra özel plaj imkanı da olduğunu ifade etti. Ayrıca tesis, Kepez Kent Ormanı'na komşu bir konumda bulunuyor ve bu alan içinde birçok eğlence ve dinlenme aktivitesi sunuyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da full eşyalı devre mülkler bulunduğunu ve kişiye özel hizmetlerin sunulacağını belirten Elmas, bu özelliklerin projeyi daha çekici kıldığını vurguladı. Özellikle sağlık çalışanları, öğretmenler, bankacılar ve kamu personeline özel yüzde 5 ek indirimler sunduklarını paylaştı. Ayrıca Babalar Günü özelinde de yüzde 5 indirim imkanı sağladıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER