© Baykuş Haber

Süratli aracıyla çarptığı iki kişiyi yaralayıp ardına bakmadan kaçtı

Ankara'da, moloz istifleyen iki kişiye, süratli bir şekilde ilerleyen bir otomobilin çarpması sonucu korku dolu anlar yaşandı. Kazada biri ağır iki kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Araç sürücüsü ise kazanın ardından kaçarak kayıplara karıştı.

Kaza, Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi İvedik Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, dükkan tadilatı için yol kenarına moloz istifleyen iki kişiye, otomobil sürücüsünün hızlı sürmesi sonucu çarpma meydana geldi. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan birinin sağlık durumunun iyi olduğu, diğerinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Kazanın nedeni, yol kenarındaki molozların atılması ve yolun daralması olarak değerlendiriliyor. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri incelemelerde bulundu. Olaya tanık olan esnaflardan Mehmet Koparan, kazanın yolun daralması ve kurallara uyulmaması nedeniyle meydana geldiğini belirtti. Kazanın ardından otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçarak kayıplara karıştığı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER