© Baykuş Haber

Suriyede DEAŞın içerisinde faaliyet gösterdiği iddia edilen şüpheli yakalandı

TEKİRDAĞ’IN MARMARAEREĞİLİSİ İLÇESİNDE GEÇMİŞ DÖNEMDE SURİYE’DE DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ İÇERİSİNDE SİLAHLI OLARAK FAALİYET GÖSTERDİĞİ ŞEKLİNDE BİLGİLER BULUNAN VE DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZDE BAYRAĞI ÖNÜNDE FOTOĞRAFLARI OLDUĞU TESPİT EDİLEN ŞAHIS YAKALANDI.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, geçmiş dönemde Suriye'de DEAŞ terör örgütü içerisinde silahlı olarak faaliyet gösterdiği bilgileriyle gündeme gelen ve DEAŞ terör örgütünün sözde bayrağı önünde fotoğrafları olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyordu. Bu kapsamda, DEAŞ terör örgütüyle ilişkilendirilen ve geçmişte Suriye'de silahlı olarak faaliyet gösterdiği bilgileriyle anılan kişiye yönelik bir operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda şüpheli Ş.E. yakalandı ve gözaltına alındı.

Şüpheli, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. DEAŞ terör örgütüyle ilişkilendirilen kişilere yönelik yapılan bu operasyon, terörle mücadele çalışmalarının devam ettiğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER