© Baykuş Haber

Sürücüsü direksiyon başında rahatsızlanan otomobil, korkulu anlar yaşattı

Oktay POLAT/ ERZURUM, (DHA)- ERZURUM’da sürücüsünün direksiyon başında rahatsızlanmasıyla kontrolden çıkan otomobil, önünden geçtiği iş yerlerine hasar verirken, 1 motosiklet ile sokak lambasını sürükleyip götürdü. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, otomobilden çıkarılan sürücü Yavuz Ç., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Muayene edilen sürücünün epilepsi nöbeti geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ERZURUM'da meydana gelen olayda, sürücüsünün direksiyon başında rahatsızlanması sonucu otomobil kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Otomobil, iş yerlerine zarar verirken bir motosiklet ve sokak lambasını sürükleyip götürdü. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan anları izlerken, otomobilden çıkarılan sürücü Yavuz Ç., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Muayene sonucunda sürücünün epilepsi nöbeti geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Yavutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde yaşanan bu olay, sabah saatlerinde gerçekleşti. Yavuz Ç., 34 GOM 648 plakalı otomobiliyle Yenikapı Caddesi'nde seyir halindeyken rahatsızlandı. Kontrolünü kaybeden otomobil, kaldırıma çıkarak hızla ilerlemeye başladı. Kaldırım kenarındaki iş yerlerine zarar veren otomobil, motosiklet ve sokak lambasını sürükleyerek ilerledi. Otomobil, yolun sonunda bulunan parkta yer alan elektrik direğine çarpıp durdu. Kaldırımda ilerleyen otomobil, 5 iş yerinin vitrin camlarını ve tabelalarını kırdı.

Olayın tanığı Lütfü Gülakar, "Büyük bir gürültü yaşandı. Hızla geçen otomobilin sürücüsü rahatsızlandı. Yandaki komşumuz ve benim iş yerlerime zarar veren otomobil parkta durabildi. Sürücüyü aracın içinden biz çıkardık. Ambulansla hastaneye götürdüler. Çok şükür yaralı yok. Allah uzak etsin, erken saatte olması mucizeydi. Belki biraz daha vakit geçmiş olsaydı ciddi can kaybı yaşanabilirdi" dedi.

Olay yeri inceleme ekipleri, zarar gören iş yerlerinde hasar tespiti yaparken, kazanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri de inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER