© Baykuş Haber

Taekwondo şampiyonasına Alaplı damgası

Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki ilköğretim öğrencileri, Okullar Arası Taekwondo turnuvasında büyük başarı elde etti. Minikler arasında düzenlenen müsabakalar, Kilimli Site Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve Alaplı taekwondocular, il birinciliği için büyük bir rekabet içinde yarıştı.

Heyecan dolu ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda dereceye giren sporcular, düzenlenen törenle ödüllendirildi. Minik bayanlar 27 kg kategorisinde Eylül Karahan birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Minik erkekler 33 kg kategorisinde ise Alaplı Ahmet Zeki İlköğretim Okulu öğrencisi Bekir Öztürk Gün ikinci sırayı elde etti. Minik bayanlar 33 kg kategorisinde ise Alaplı Merkez İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Sema Akman üçüncü olarak dereceye girdi.

Ayrıca, Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonası seçmelerine katılan Alaplı Gençlik Spor kulübü sporcusu Azra Zehra Durmaz, Genç bayanlar 42 kg kategorisinde birincilik elde etti. Alaplı Aktif ve Gençlik Spor kulübü sporcusu Umut Koçdemir ise Genç erkekler 78 kg kategorisinde birinci oldu.

Dereceye giren sporcular, 17-22 Haziran tarihleri arasında Karaman'da düzenlenecek olan Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda Zonguldak'ı temsil edecekler. Alaplı Gençlik Hizmetler ve Spor İlçe Müdürü Zafer Can, taekwondo takımını ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER