© Baykuş Haber

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

ANTALYA’DA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YOL KENARINDAKİ REFÜJE ÇARPTIKTAN SONRA TAKLA ATTI. ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAZAYI BURNU BİLE KANAMADAN ATLATTI.

Antalya’da direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü yol kenarındaki refüje çarptıktan sonra takla attı. Araç sürücüsü kazayı burnu bile kanamadan atlattı.


Kaza, saat 10.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Seyir halindeki Can B.’nin kullandığı 07 ASY 11 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan araç, bir süre sürüklendikten sonra yan yol ayrımına çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Kazada burnu bile kanamadı


Kendi imkanlarıyla araç içerisinden çıkan Can B., kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Konfeksiyon işi ile uğraştığı öğrenilen otogara malzeme almaya giderken kazanın gerçekleştiği öğrenilirken, oğlunun kaza yaptığını öğrenen Can B.’nin babası olay yerine geldi. Trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Can B.’nin bir hafta sonra düğünü olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER